donderdag 12 juni 2014

Mijn favoriete bloggers

Hayy!

Ik lig nu lekker in mn bed. Vandaag had ik de laatste les wiskunde, heerlijk. Nog maar 2 echte schooldagen, dan proefwerkweek en dan zit het er bijna op. Ik ben blij.

Ik ben echt zo'n iemand die zich uren kan vermaken achter m'n laptop. Ik lees elke dag blogs van verschillende mensen en vandaag laat ik zien welke blogs ik zoal volg!

www.missirislarissa.wordpress.com
Dit is de blog van iris. Ik ken haar al best lang en ze is een tijdje geleden begonnen met bloggen, superleuk! Ik vind haar artikels erg fijn om te lezen en vind dat ze wel wat meer mag plaatsen, haha.

www.elisarhijazi.wordpress.com
Dit is de blog van elisar. Erg grappig, iris en elisar hebben dezelfde lay-out! Ook de manier hoe elisar schrijft vind ik erg fijn en verder vind ik het superleuk dat ze aan het eind van de maand laat zien wat ze heeft gekocht. Zo heb je toch elke maand een vast onderwerp.

www.lifesplash.nl
Erg raar, ik volg haar al best lang en merk nu hoe hard haar blog groeit. Ik vind het zo knap dat ze op jonge leeftijd al zo ver is gekomen, en ze is nog lang niet klaar. Vooral haar fashionartikels vind ik leuk om te lezen!

www.photographybyroos.blogspot.nl
Ik ben verliefd op haar lay- out! Ook roos volg ik nu een tijdje en ik vind dat ze wel wat meer mag plaatsen. Haar artikels zijn onwijs leuk. Ze schrijft vrij volwassen wat fijn is om te lezen.

www.mararianne.blogspot.nl
Mara haar blog is ook weer een blog zonder vast onderwerp, hou ik van. Vooral haar shoplogs en ootd vind ik leuk!  Mara heeft een erg leuke kledingstijl en ik vind het helemaal leuk dat ze dat op haar blog zet.

www.teskuh.nl , www.veracamilla.nl
Dan de 2 bekende bloggers! Ik volg hun weet ik niet hoelang en vind hun artikels nogsteeds de bom. Tja, wie kent ze niet?

2 reacties:

© Valerie 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis