zondag 15 juni 2014

Shoplog H&M, Lady Sting, Pro en Kruidvat!

Ik geef teveel geld uit. Dat is een feit. Ondanks dat weet ik NOOIT wat ik aan moet doen en was ik toe aan nieuwe kleren. Ik ben gister gezellig met m'n moeder de stad in gegaan en heb onwijs leuke dingen gekocht.

Blijkbaar is er dus een nieuwe collectie! Direct keek ik naar deze onwijs leuke crop-tops! Ik vind het bloemenprint erg leuk en deze heb ik in s gekocht i.p.v xs, zodat ze iets lager zijn en niet 2 cm boven m'n navel zitten, maar rond m'n navel. Deze waren 7,99 per stuk bij de H&M

Deze crop-top is wel iets korter en was ook 7,99. Ik denk dat deze leuk te combineren is met een skaterskirt, ik kan niet wachten om 'm te dragen!

Deze pittig leuke crop-top was maar 5 euro! Ik vind de H&M echt goedkoop, hou ik van haha. Deze is erg leuk te combineren met een high waisted shortje of over een maxidress!

Dit is een tanktop, dat betekend dat het gat voor de armen (haha oke ik weet niet hoe dat heet, geen mouwen toch) wat lager zijn. Je kan er bijvoorbeeld een bandeau onder dragen. Deze zag ik al een tijdje op de site en was nu in de sale voor maar 3 euro.

Ik hou van rokjes. Ik hou van bretels. En dus hou ik ultra veel van een rokje met bretels. Ik hou er nog meer van als hij in de aanbieding is voor maar 5 euro.
amen.
Ik zag dit jurkje en vond direct de kleur al mooi! Hij komt tot net boven m'n knieën en zit boven gewoon strak. Een mooie statement ketting gaat hier zó leuk bij staan. Deze was maar 9,95.

Ik wil al heel lang een maxidress maar heb 'm nooit gekocht. Toen ik deze zag kon ik het niet laten, hij was ook maar 15 euro! Ik ben hier onwijs blij mee. 

Het laatste wat ik heb gekocht bij de H&M zijn deze slippers voor ongeveer 5 euro. Daarnaast ligt haarverf, jaja. Hier komt denk ik nog een artikel van. Deze komt van de Kruidvat.

Toen ik in de Lady Sting was zag ik deze bikini's, ik vind ze echt leuk! Eentje met watermeloenen, wat wil je nog meer. Watermeloen is echt m'n favoriete fruit. En een bikini met madeliefjes, ik ben blij. Ze waren 20 euro per 'stuk'

Dan een van mijn favoriete aankopen. Nike Roshe Run! Ik liep de Pro in en zag direct deze shinen. Even m'n moeder lief aankijken en 10 minuten later liep ik buiten met m'n nieuwe schoenen. Ze waren 90 euro.

1 reacties:

  1. Wat een leuke kleding allemaal! Ik heb toevallig vandaag die eerste croptop ook gekocht, maar dan voor maar 2 euro! Wil je een kijkje nemen op mijn blog?
    www.itsfashionx.blogspot.com
    thanks!x

    BeantwoordenVerwijderen

© Valerie 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis